Uncharted: Golden Abyss'e Multiplayer Gelebilir

Uncharted: Golden Abyss şu an için Vita'nın en çok ilgi gören oyunu
24.01.2012 09:59 Alkan Adakaner

 
       Playstation Vita geçen ay Japonya'da çıkışını yaptı ve konsolun satışlarının bu ülkede pek iyi gitmediğini gördük. Otoriteler genel olarak bu başarısızlığın nedenini Japonların oyun zevkine uyan oyunlar olmaması olarak değerlendirdi ve Vita'nın Batı'da daha başarılı olacağını öngördüler.
 
      Japonya'da konsolun en çok ilgi gören oyunlarından olan Uncharted: Golden Abyss Batı'da bazı farklılıklarla oyuncuların karşısına çıkabilir. Gelen bilgilere göre geliştiriciler oyunun Batı sürümüne multiplayer desteği koymayı düşünüyormuş, böylece oyun daha fazla ilgi görebilecek. Golden Abyss'in Japonya ve Batı sürümü arasında 3 ay olduğunu düşünürsek böyle bir çalışmanın olması mümkün.
 
       Bu arada bir başka Playstation Vita oyunu Resistance: Burning Skies'ta ev konsolların deneyimini sunmayı istediğini söyleyen geliştirici Nihilistic'in de bu oyun için multiplayer desteği düşündüğü söyleniyor. Yine de henüz resmi bir duyuru yapılmadı.
 
      Playstation Vita oyunlarında oyunların multiplayer desteğine sahip olmaması hiç kuşkusuz satışları çok fazla etkileyecektir. Ayrıca yayıncılar kendilerine büyük zarar verdiğini söyledikleri ikinci el pazarını da ancak başarılı multiplayer modlar ile durdurabilirler. O nedenle umarız Sony Uncharted ve Resistance'a multiplayer desteği ekler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted: Golden Abyss Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler