Uncharted: Golden Abyss'ten Oynanış Videosu

Sanırım Nathan Drake hayatı boyunca yaramaz bir çocuktu
05.11.2011 17:43 Alkan Adakaner

      Playstation Vita'nın çıkış oyunlarından birisi olan Uncharted: Golden Abyss'in yeni bir oynanış videosu ortaya çıktı. Bu video kamera çekimi ve tamamen oynanış sahnelerinden oluşuyor.
 
      Bu videoya baktığımızda oyunun grafiklerinin ne kadar iyi olacağını bir kez daha anlıyoruz. Tamam belki grafikler Uncharted 3 ile baş edecek düzeyde değil, ama yine de harika göründüğünü inkar edemeyiz.
 
      Sony Bend tarafından geliştirilen oyunun yapımına serinin ana yapımcısı Naughty Dog da yardımcı oluyor. Sanırım Vita alınca almamız gereken oyunlar arasında Uncharted: Golden Abyss'te yer alacaktır.
 

[DHVIDEO=3483]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted: Golden Abyss Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler