Uncharted Serisine Yarış Oyunu?

Her ne kadar eğlence için hazırlanmış olan bir tespit olsa da sürprizlere açığız.
26.06.2011 23:11 Gökhan Yılmaz

 
     İnternet kullanıcılarından biri Naugty Dog'un önceki oyunlarını göz önünde bulundurarak ilginç ve eğlenceli bir tespitte bulumuş. Hatta bu tespit için özenle resim hazırlayarak bizlerle paylaşmış.
 
     Naughty Dog'un ne kadar kaliteli bir oyun stüdyosu olduğunu bilmeyen yoktur. Son nesilde adından Uncharted serisi ile bahsettirse de PSX ve PS2 nesillerinde de oldukça iyi işler çıkartıyorlardı. PlayStation'da 1996 yılında başlayan Crash Bandicoot, 3D platform türünde üç oyun ile devam ettikten sonra Crash Team Racing ile hafızalarımızdan silinmeyen bir kart yarış oyunu ile dönüş yapmıştı.
 
     PlayStation'ı geçtikten sonra PlayStation 2'de de benzer bir durum ile karşılaşıyoruz. 2001'de başlayan Jak serisi de 3D platform türünde üç oyun verdikten sonra Jak X: Combat Racing ile savaş / yarış türünde bir oyun ile devam etmişti.
 
     Kullanıcının da dikkati çektiği nokta Naughty Dog'un her nesil için popüler bir üçleme geliştirerek sonrasında bir yarış oyunu ile devam etmesi. Uncharted 3'ten sonra Nathan Drake'in kart yarış oyununu görebilir miyiz?
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 3: Drake's Deception Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler