Uncharted'ın Çizgi Romanı Geliyor

Uncharted serisi daha geniş bir kitleye hitap etmek için genişlemeye devam ediyor.
20.07.2011 00:07 Levent Polater

 
    Naughty Dog'dan alınan bir duyuruya göre, Uncharted yapımcısı DC Comics ile bir anlaşma yaparak ileriki tarihlerde Uncharted'a dayalı bir çizgi roman serisi çıkarma niyetinde.
 
    Çizgi roman serisinin Kasım ayına göz kırpan Uncharted 3: Drake's Deception ile aynı tarihlerde çıkışını yapacağı da verilen bilgiler arasında yer alıyor. Ayrıca bu hafta düzenlenecek Comic-Con'da ilk kez gösterileceği de söylenmiş. 

     Uncharted çizgi romanının ilk sayısı Joshua Williamson (SUPERMAN/BATMAN) tarafından yazılırken, çizimler ise Francesco Francavilla'dan geliyor. Uncharted severler için güzel haber. Umarız hemen olmasa da daha ileriki tarihte bu çizgi romanı Türkçeleştirilmiş bir şekilde ülkemizde görebiliriz. 


 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 3: Drake's Deception Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 2 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 3 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 3 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 4 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler