Unit 13'ten Yapımcı Yorumlu Oynanış Videosu

20.12.2011 18:18 Levent Polater

 
    Zipper Interactive, Playstation Vita oyunlarından Unit 13 için yapımcı yorumuyla bezenmiş yeni bir video yayınladı.
 
    Bu videoda oyunun yönetmeni Seth Luisi yorumlarıyla bize oyunun özelliklerini anlatıyor. 2 analog çubuğun kullanımına önem veren Unit 13, sıkı bir shooter oyunu deneyimi vermek adına varını yoğunu ortaya koymuş.
 
   9 farklı mekanda 36 görev boyunca maceramızı sürdüreceğimiz Unit 13'te her biri kendine özel yeteneklere sahip olan 6 karakteri yönetme şansımız var. Online içeriklerle oyuncuların ilgisini çeken oyun co-op moduna da sahip.
 
    Şimdilik yalnızca Vita için yapılan oyunun çıkış tarihi ise bilinmiyor. Aşağıdan bu keyifli oynanış videosunu izlemeyi sakın unutmayın:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Unit 13 Platformlar: VITA Geliştirici: Zipper Interactive Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: TPS Çıkış Tarihi: 9 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 3 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 4 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 4 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 5 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler