Vahşi Batı'da Yaşam : Bölüm 2

01.04.2010 22:06 Ersin Kılıç

 
 
     Bu yılın en önemli oyunlarından biri olarak gösterilen ve sık sık ertelenerek son çıkış tarihi önümüzdeki ay verilen Red Dead Redemption için yeni bir video daha yayınlandı.
 
     Çıkış tarihi yaklaştıkça yeni görüntüler ve videolar ile sık sık karşımıza çıkan Red Dead Redemption'un geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bir videosunda, oyunun geçeceği mekan olan Vahşi Batı'da yaşamın nasıl olacağına dair bazı sunumlar yapılmış ve oyundaki ovalardan dağlara, kasabalardan ormanlık arazilere kadar bir çok yerinden Vahşi Batı'da Yaşam adlı videoda bahsedilmişti.
 
     İşte bu videonun devamı niteliğinde olan ve bize oyunun dinamiklerini anlatan Vahşi Batı'da Yaşam Bölüm 2 adlı video bugün yayınlandı. John Marsten'i canlandıracağımız oyunun bu yeni videosunda, oyunun Meksika sınırına kadar gideceği ve burada her köşede bir tehlikenin bizi beklediğine ve yaşamın daha zor olduğuna dikkat çekilmiş.
 
     18 Mayıs'ta PS3 ve Xbox 360 için çıkacak olan oyunun bu yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler