Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Önümüzdeki Yılın Sonlarına Ertelendi

16.10.2019 16:39 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Paradox Interactive ve geliştirici Hardsuit Labs, 2020'nin ilk çeyreğinde çıkması planlanan Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2'nin çıkış tarihini 2020'nin sonlarına erteledi.
 
Geliştirici erteleme ile ilgili yaptığı açıklamada, oyuncu geri bildirimlerini dinlediklerini ve oyunu istenilen kalitede sunabilmek için daha fazla zamana ihtiyacı olduklarını ve ilk oyunda yapılan hataları tekrarlamak istemediklerini belirtti.
 
Zaten şu ana kadar yayınlanan videolarda da animasyonlar ve oynanışta bariz sorunlar olduğu ortadaydı.
 
Vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, 2020'nin sonlarında Bloodlines 2 PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. Steam sayfası üzerinde belirtilene göre Türkçe arayüz ve altyazı desteğine sahip olacak.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Hardsuit Labs Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler