Vampire: The Masquerade - Swansong - Leysha Fragmanı Yayınlandı

14.06.2021 16:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Nacon ve geliştirici Big Bad Wolf Studio, RPG oyunu Vampire: The Masquerade içerisinde yer alacak yeni karakter Leysha için yeni bir fragman yayınladı.
 
Oyunun tanıtım yazısı
 
Vampirler gerçek olsaydı ne olurdu? Ya bu kana susamış avcılar birbirine karışmış topluluklar içinde gizlice yaşıyor ve binlerce yıldır bir komplo planlıyor olsalardı? Peki ya sen de onlardan biri olsaydın?
 
"Kuğu" lakaplı Hazel Iversen, Boston Kamarası'nın yeni prensesidir. Katı mizacını nazik tavırlarıyla gizleyen Hazel, gücünü kanıtlamanın ve geceleri dolaşan bu yaratıkları insanlardan gizli tutmaya dayalı Masquerade denilen vampir yasasına uyulmasını sağlamanın peşindedir. Fakat hiçbir şey planlandığı gibi gitmez. Komplo, cinayet ve güç kavgaları söylentileri arasında, gölgeler içinde çalışarak tarikatını Boston'ı kaosa sürükleyen soruşturmalardan korumalısın.
 
Her biri 100 yaşından büyük 3 vampir olarak oyna. Birbirine dolanan kaderleriyle oyunda ilerle, farklı bakış açılarından bak ve karakter sayfalarını kullanıp yalanlarla doğruları birbirinden ayır. Her karakterin kendi yaklaşımına göre ayrı ayrı geliştirebileceğin kendilerine has vampir becerileri ve disiplinleri bulunuyor.

Korkutmayı mı, baştan çıkarmayı mı, yoksa gizliliği mi seçeceksin? Kana susamışlığını giderebildiğin sürece bu karar senin.

Vampire: The Masquerade'de, gerçek ve olağanüstü arasındaki çizginin sürekli bulanık kaldığı bu karmaşık dünyadaki cazibeli yaratıklar olarak oynayacaksın. 
 
Vampire: The Masquerade – Swansong, 2021'de PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Epic Games Store üzerinden) için çıkacak. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler