Vertebreaker Kickstarter Kampanyası İptal Edildi

11.11.2019 11:40 Gazali Çetinkaya

 
Sonic Mania'nın arkasındaki stüdyolardan biri olan Headcannon'ın yepyeni otantik piksel tabanlı side-scroller oyunu Vertebreaker için bu ayın başında başlatılan Kickstarter kampanyası iptal edildi.
 
Kickstarter kampanyası 275,000 ABD doları fon toplama hedefi ile başladı fakat bir haftada sadece 480 kişinden toplam 13,996 ABD doları toplayabildiler. 
 
Headcannon kurucusu Simon “Stealth” Thomley paylaştığı videoda, Kickstarter kampanyasını biraz aceleye getirdiklerini kabul etti ve içinde bulundukları mali durumun da biraz onları buna ittiğini belirtti. Ayrıca destekte bulunan herkese tek tek teşekkür etti. 
 
Vertebreaker tamamen ölmüş değil. Headcannon ileride oyunu daha da geliştirerek yeni bir Kickstarter kampanyası ile tekrar oyuncuların karşısına çıkmayı planlıyor.
 
Simon “Stealth” Thomley tarafından paylaşılan 19 dakikalık videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vertebreaker Platformlar: PC Geliştirici: Headcannon Dağıtıcısı: Headcannon Tür: Aksiyon Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler