Vita, Samsung'un Ürettiği İşlemcileri Kullanıyor

Playstation Vita'nın çok büyük bir ilgi görmesini bekliyoruz
29.07.2011 10:00 Alkan Adakaner


     Andriasang'in Semiconductor Industry News'ün raporunu çevirisi sonucu ortaya çıkan bilgilere göre Sony ve Samsung Playstation Vita konusunda işbirliği yapıyor. Cihazın 45 nm'lik işlemcileri Samsung tarafından üretiliyor.

    Aslında Samsung'un üretim aşamasında bulunması şaşırtıcı değil, çünkü iki firma Kore'de LCD üretimi konusunda güçlü bir işbirliği gerçekleştiriyor. 

     Sony, Playstation Vita'nın çıkış tarihini henüz açıklamadı; ama cihazın en geç 2011 sonunda Japonya'da, 2012 yılının başında ise Amerika ve Avrupa'da piyasaya sürülmesi bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 25 Dk önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 1 Saat önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 1 Saat önce RPG Tales of the Rays, 23 Temmuz'da Japonya'da Hizmeti Sona Eriyor 1 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler