Vita, Wii U Deneyimini Daha Erken mi Getiriyor?

Playstation Vita, Nintendo'nun korkulu rüyası olacak gibi görünüyor.
02.08.2011 14:48 Levent Polater

 
    Sony'den alınan bir rapora göre PlayStation Vita, Wii U'nun tablet kontroller görevini Playstation 3 için yapabilir.
 
    SCEE'den Phil Rogers'tan gelen bu açıklamalar çok konuşulacağa benziyor. Rogers, Brighton'da geçtiğimiz haftalarda düzenlenen bir etkinlikte Vita ve PS3 arasındaki etkileşim hakkında konuştu ve cihazın PS3 oyunlarını görüntüleyebileceğini belirtti. Aynen Wii U'da olduğu gibi.

    Rogers: "PS3, Vita'ya veri yollayabilir ve Vita da bunu görüntüleyebilir. Bir çok eşsiz özelliği kullanabilirsiniz; gyroscope, ön ve arka taraftaki dokunmatik ekranlar bir PS3 oyunu için kontrol cihazı olabilir." diyerek 2 konsol arasında yakın bir ilişki olabileceğinin ilk ipuçlarını verdi.
 
      Rogers ayrıca Hustle Kings oyununun Vita ve PS3 için çapraz platform olacağını onayladı. Oyun çıktığında en başından beri 'Remote Play' hizmetini destekleyecek. Vita ve PS3, Wii U deneyimini bizlere daha erken sağlayacak gibi görünüyor. Vita'yı beklemek için bir neden daha oluştu diyebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler