WandaVision Fragmanı 24 Saatte 50 Milyondan Fazla İzlendi

23.09.2020 12:38 Özgür Eroğlu

 
Disney'in Marvel için hazırladığı Disney+'ta yayınlanacak olan WandaVision dizisinin ilk fragmanı geçtiğimiz gün yayınlandı.
 
Genel olarak beğenilen fragman beklenenden çok daha fazla izlenmiş gibi duruyor. Fragman yayınlandıktan sonra ilk 24 saat içerisinde tam 53 milyon kez izlenmiş. Bu da streaming servislere ait diziler arasında en çok izlenen dizi fragmanı olduğu düşünülüyor. Hatta bu yıl yayınlanan film ve dizi fragmanları arasında en çok izlenen olduğunu gösteriyor.
 
Fragmanın bu kadar çok izlenmesi aslında WandaVision dizisinin ne kadar büyük bir beklenti yarattığını da gösteriyor. Disney'in Marvel evrenini diziler ile genişletmesi sanırım son zamanlarda aldığı en iyi kararlardan biri olacak. Eğer fragmanı hala izlemediyseniz aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
WandaVision, aralık ayında Disney+ üzerinden yayınlanacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 37 Dk önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 1 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 2 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 3 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler