Warcraft, Gişedeki Satışları ile En İyi Oyun Filmi Olmayı Başardı

21.06.2016 10:15 Gazali Çetinkaya

 
   Efsanevi video oyunu Warcraft, gişede yaptığı satış ile birlikte bu konuda en iyi oyun filmi olmayı başardı.
 
   Film son raporlarla birlikte dünya genelinde 377.6 milyon dolar satış gerçekleştirmiş bulunuyor. Raporun detaylarına baktığımız zaman ise bu satışın 200 milyon dolar gibi büyük bir kısmı sadece Çin pazarında gerçekleşmiş. Yani 160 milyon dolar bütçe ile çekilen film sadece Çin pazarında giderlerini çok rahat bir şekilde çıkarmış görünüyor.
 
   Ayrıca Warcraft filmi daha önce listenin başında bulunan Prince of Persia'nın 336 milyon dolarlık satışını da ilk aydan geçmiş oldu. Gişede en başarılı oyun filmi sıralamasının 3. sırasında ise 327 milyon dolar ile Sony'nin Angry Birds filmi yer alıyor.
 
    Ülkemizde Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması adıyla izleyicilere sunulan film 3 Haziran tarihinde çıkışını gerçekleştirmişti. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 18 Dk önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 12 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler