Warframe Switch'e Geliyor

08.07.2018 10:09 Gazali Çetinkaya

 
   Geliştirici Digital Extremes, Warframe'in Switch'e geleceğini duyurdu. Switch portunu Panic Button üstlenecek, çıkış tarihi açıklanmadı.
 
   Oynaması ücretsiz online kooperatif aksiyon oyunu Warframe ilk olarak Mart 2013'te PC için çıktı ve ardından Kasım 2013'te PlayStation 4'e ve Eylül 2014'te Xbox One'a geldi.
 

Onlar Tenno'lar…
 
Bıçak ve Silah ustaları, Warframe zırhının ustaları. Onlar eski savaştan geriye kalan kalıntıların arasından sürüklenerek kurtulanlar. Şimdi onlara tekrar ihtiyaç duyuluyor.
 
Grineer'ler ve kalabalık orduları solar sistemin her yerine dağılıyorlar. Yıldızların ötesinden gelen sesler Tenno'yu geri çağırıyor.Seni çağırıyorlar!
 
Lotusun sana rehberlik etmesine izin ver. O seni Cryostalis odasından kurtardı ve sana hayatta kalma şansı verdi. Grineer seni bulacak ve bulduğunda ona karsi hazırlıklı olmalısın. Lotus sana Warframe ile ilgili bilmen gereken herşeyi ve onların güçlerini nasıl aktif hale getirip kullanacağını gösterecek.
 
Gel Tenno artık savaşa katılma vakti geldi!

 
   Switch versiyonu duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler