Warhammer 40,000: Rogue Trader için Oynanış Fragmanı Yayınlandı

18.11.2022 10:14 Mehmet Tandoğan

 
 
Haziran ayı içerisinde Pathfinder serisinin geliştiricisi Owlcat Games tarafından konsollar ve PC için duyurulan rol yapma oyunu Warhammer 40,000: Rogue Trader için oynanış fragmanı yayınlandı. 
 
Yayınlanan oynanış fragmanında oyunun bir kısım hikayesi, düşman karakterlerden bazıları, çeşitli oyun içi ortamlar, kuracağımız ekipten üyeler, karakterlerin koşma - ilerleme animasyonları ve daha fazlası yer alıyor. 
  
İzometrik bir rol yapma oyunu 
 
 
 
Çeşitli imparatorlukların yer aldığı Rogue Trader dünyasında bir tüccar rolünü üstleneceğiz. Ticaret imtiyazı sayesinde biz oyuncular, imparatorluğun sınırlarını genişletme görevlerine adım atacağız. Bunun yanı sıra güç mücadelesi için büyük savaşlara gireceğiz. 
 
Warhammer 40,000: Rogue Trader, konsollar ve PC için geliştiriliyor. Hangi konsollara geleceği ve çıkış tarihi henüz açıklanmadı. 
 
- Steam sayfası
 
Oynanış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warhammer 40,000: Darktide Platformlar: PC Geliştirici: Fatshark Dağıtıcısı: Fatshark Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler