Warhammer 40,000: Space Marine II Ertelendi

22.11.2023 13:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Focus Entertainment ve geliştirici Saber Interactive, üçüncü şahıs aksiyon nişancı oyunu Warhammer 40,000: Space Marine II'yi daha önce planlanan 2023 kış çıkış aralığından 2024'ün ikinci yarısına ertelediklerini duyurdu.
 
Oyunun resmi çıkış tarihi 7 Aralık'ta The Game Awards 2023'te duyurulacak. Oyun PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürülecek.
 
The Game Awards'ta yeni çıkış tarihi açıklanacak
 
 
 
Focus Entertainment merakla beklenen Warhammer 40,000: Space Marine II'nin (ikonik Games Workshop lisansı) resmi çıkış tarihini Aralık ayı başında açıklayacak. Oyunu düzgün bir şekilde düzeltmek, mümkün olan en iyi deneyimi ve gerekli zamanı sağlamak amacıyla oyunun 2024 yılının ikinci yarısında piyasaya sürülmesi planlanıyor.
 
Focus Entertainment, yüksek kalitede ve serinin sayısız hayranının beklentilerini aşan bir oyun çıkarmaya kararlı olduğunu bildiriyor. Warhammer 40,000: Space Marine II bugüne kadar bir milyonun üzerinde istek listesine eklenmiş durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warhammer 40K: Space Marine Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Relic Entertainment Dağıtıcısı: THQ Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 22 Dk önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 1 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 2 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 3 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler