Warhammer 40,000: Space Marine II için 9 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

31.08.2023 13:12 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Focus Entertainment ve geliştiriciliğini Sabre Interactive'in üstlendiği üçüncü şahıs aksiyon oyunu Warhammer 40,000: Space Marine II için dokuz dakikalık oynanış fragmanı yayınlandı. Oynanış fragmanı içerisinde karakter animasyonları, savaş ortamı, çatışma anları, silah çeşitliliği ve daha fazlası yer alıyor.
 
Yeni aksiyon deneyimi geliyor
 
 
 
Vikings ve Taken yıldızı Clive Standen tarafından seslendirilen Space Marine'den Teğmen Titus'un hikayesine devam edeceğiniz yapımda karşımıza çıkan düşmanları ve düşman gruplarını gaddarca katledebiliyoruz. Oyunda parçalanma ve kan efektleri oldukça fazla karşımıza çıkıyor ve şiddetin dozunun bir hayli yüksek olduğunu görebiliyoruz.
 
Yeni savaş ortamında ister yapay zeka takım üyeleriyle ilerleyebiliyor isterseniz de tek başınıza ya da üç arkadaşınızla co-op moduna geçiş yapabiliyorsunuz. Hem yakın hem de menzilli silahları kullanabileceğiniz oyunda düşmanları parçalayabiliyor ve bitirici vuruşlarla beraber uzuvlarını koparabiliyorsunuz.
 
Serinin yeni oyunu Warhammer 40,000: Space Marine II bu kış PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
Oynanış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warhammer 40K: Space Marine Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Relic Entertainment Dağıtıcısı: THQ Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 9 Dk önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 46 Dk önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler