Warhammer 40,000: Rogue Trader Çıkış Tarihi Açıklandı

14.09.2023 11:46 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Owlcat Games, izometrik rol yapma aksiyon oyunu Warhammer 40,000: Rogue Trader'ın 7 Aralık'ta PlayStation 5, Xbox Series, PC (Steam ve GOG üzerinden) ve Mac için çıkış yapacağını duyurdu. Oyunun PlayStation 5, Xbox Series ve Mac sürümleri yeni onaylandı.
 
Yeni bir izometrik deneyim geliyor 
 
 
 
Games Workshop ortaklığıyla geliştirilen Warhammer 40,000: Rogue Trader, eleştirmenlerce beğenilen Pathfinder: Wrath of the Righteous oyununun geliştiricisi Owlcat Games ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Ekipler oyunun sunacağı hikaye konusunda kendine güveniyor ve gerçekten de zengin bir rol yapma deneyimi sunmayı hedefliyor. 
 
Oyunda dikkat çekici yerler bulunuyor. Maceranıza, henüz haritası çıkarılmamış ve inanılmaz derecede tehlikeli bir bölge olan Koronus Expanse'de başlıyorsunuz. Burada çok sayıda uzay sistemi arasında seyahat edebiliyor, geminizle ilerleyebiliyor, tehlikeli yaratıklarla karşılaşabiliyor ve dilediğiniz gibi keşfedebiliyorsunuz.
 
Oyunda görevler sırasında tebaanıza merhamet gösterebiliyor ya da onlara daha farklı muamelede bulunabiliyorsunuz. Dolayısıyla belli kısımlarda seçim şansları bizlere bırakılıyor Tanrı-İmparator'a sadık kalacağınız ya da tam tersi düşüncede yola çıkacağınız oyunda karakter yaratma ekranında bile vereceğiniz her karar ve her eylem açık dünyayı ve içinde yaşayanları etkiliyor. 
 
Çıkış tarihi fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warhammer 40K: Space Marine Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Relic Entertainment Dağıtıcısı: THQ Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 5 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 6 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 7 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 8 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler