Warhammer 40K: Darktide, 30 Kasım'a Ertelendi

29.07.2022 21:07 Mehmet Tandoğan

 
 
İlk olarak 2020'de duyurulan Warhammer 40K: Darktide'ın 13 Eylül 2021'de çıkması planlanmıştı. Ancak şu anda ekip oyunu daha da iyi hale getirmek ve hatalarını gidermek adına ertelemek durumunda kaldığını duyurdu. Dolayısıyla geliştirici Fatshark oyunu bir kez daha erteleyerek 30 Kasım tarihine attı.
 
Yapılan açıklamada: "Bugün, Warhammer 40,000: Darktide'ın PC için çıkışını 30 Kasım'a ertelemeye karar verdik. Oyun, Xbox Series X/S konsolları için de PC'ye çıkışının ardından gerçekleşecek" ifadeleri kullanıldı.
 
Bu gergin ve vahşet dolu aksiyon nişancı oyununda Tertium şehrini kana susamış düşman sürülerinden geri al. Warhammer 40.000: Darktide, Vermintide serisinin arkasındaki ödüllü ekibin yeni işbirliği odaklı deneyimidir. Tertium düşerken Dışlanmışlar yükseliyor. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warhammer 40,000: Darktide Platformlar: PC Geliştirici: Fatshark Dağıtıcısı: Fatshark Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 2 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 2 Saat önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 3 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 8 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler