Warhammer: Chaosbane'in Ücretsiz Yeni Karakteri "Keela" Oyuna Eklendi

11.03.2020 02:00 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Bigben Interactive'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Eko Software'in yaptığı Warhammer: Chaosbane'in yeni karakteri Keela, oyuna eklendi. Ayrıca bir de karakter ile ilgili bir video paylaşıldı.
 
Keela'nın oyuna eklenmesi ile birlikte, kendisine ait hikaye odaklı bir görev de oyuna eklendi. Bu görev yaklaşık olarak 2 saat sürüyor. Keela, yakın savaşta "savaş çekici" ile düşmanlara ağır hasarlar verebilen, mühendislik becerilerine sahip bir cüce. Ayrıca diğer silahlarıyla kısa ve orta mesafeli hazarlar da verebiliyor. Oyuncular, çeşitli yetenekleri kombinleyerek yeni karakterden en iyi şekilde yararlanabilir. 
 
Bu yeni karakter ücretsiz bir şekilde, şu andan itibaren oyunun çıkış yaptığı platformlarda erişilebilir durumda. Warhammer: Chaosbane, PlayStation 4, Xbox One ve PC için erişilebilir durumda. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warhammer: Chaosbane Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Eko Software Dağıtıcısı: Bigben Interactive Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 31 Mayıs 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 1 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 4 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 5 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 5 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler