Warhammer: Chaosbane için Tomb Kings İndirilebilir İçeriği Yayınlandı

20.12.2019 13:29 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Bigben Interactive ve geliştirici Eko Software, Warhammer Fantasy dünyasında geçen aksiyon rol yapma oyunu Warhammer: Chaosbane'in PC versiyonu için Tomb Kings indirilebilir içeriğini yayınladı. PlayStation 4 ve Xbox One için 2020'nin başlarında çıkacak.

Tomb Kings indirilebilir içeriği Season Pass'e dahil. Ayrıca tek olarak Steam'de 50,00 TL'den satılıyor. Oynamak için ana oyun gerekli.

Tomb Kings indirilebilir içeriğinde oyuncular Nehekhara'nın ıssız topraklarını keşfedecek ve Mezar Krallarının kuvvetlerine karşı savaşacak. Bu yeni bölüm orijinal bir yan hikaye ile eşsiz mekanlar ve yeni düşmanlar içeriyor.

Fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warhammer: Chaosbane Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Eko Software Dağıtıcısı: Bigben Interactive Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 31 Mayıs 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 19 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 4. Haftada Galibiyet Gecesi! 1 Saat önce Stellar Blade İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Eternal Fire İçin Playoff Etabına 1 Adım Kaldı! 1 Saat önce Blizzard, BlizzCon 2024 Sunumunu İptal Etti 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler