Warhammer: Vermintide 2 için Chaos Wastes Güncellemesi Yayınlandı

20.04.2021 15:38 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Fatshark, Warhammer: Vermintide 2'nin PC versiyonu için Chaos Wastes güncellemesi yayınladı.

Steam üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

İçeriği:
 

Riskleri Yüksek Bir Macera
Bu yeni rogue-lite oyun modunda kahraman dostlarınla birlikte Kaos Topraklarını keşfet. Sıfırdan başlayarak takımını kur, takımınla birlikte taktiklere karar ver ve beklenmedik olaylara karşı hazırlan. Takımın ne kadar fazla ilerlerse ödül de o kadar büyük olur. Ama şunu unutma: Keşfin sonuna ulaşamazsan çalışmalarının meyveleri, ellerinden kayıp gidebilir.
 
15 Yeni Konum Keşfet
Keşiflere çık ve 15 yeni eşsiz konum keşfet. Yolculuk seni, her biri yıkıcı güçlerin kontrolü altında olan buzlu arazilerin, sıradağların ve tehlikeli vadilerin yer aldığı çeşitli ortamlara götürecek. Görevin, kurtuluş arayışında ne pahasına olursa olsun varlığı kulaktan kulağa dolaşan Sonsuzluk Kalesi'ni bulmak.

Yeni Zorluklara Adapte Ol ve Hepsinin Üstesinden Gel
Hiçbir keşif birbiriyle aynı değil. Bu nedenle yaptığın seçimler her zamankinden daha önemli ve ölüm kalım meselesine dönüşebilir. Keşiflerde ilerlerken silahlarını, iyiliklerini, mucizelerini ve daha fazlasını dikkatlice seç.

Yıkıcı Güçlere Karşı Hayatta Kal
Yolculuğun boyunca lanetli bölgelere rastlayabilirsin. Lanetli bir bölgeye girdiğinde ortamın kendisi, mevcut yöneticisinden etkilenir ve bu da oynayış şeklini önemli ölçüde değiştirir. Bu yüzden daha da zorlu koşullara karşı hazırlıklı ol çünkü lanetli bölge karşına daha büyük tehlikeler çıkaracak. 

 
Fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warhammer: Vermintide 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Fatshark Dağıtıcısı: Fatshark Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Mart 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 1 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 1 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 2 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 2 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler