Warner Bros, Batman: Arkham Knight'ın PC Sürümüne Geri Ödeme Yapmaya Başladı

31.10.2015 20:59 Samet Konuksal


    Batman: Arkham Knight'ın PC sürümü hem Rocksteady'nin, hem de Warner Bros.'un eline yüzüne bulaştı. Rocksteady tarafından değil de, küçük bir yapımcı tarafından geliştirilen oyunun PC sürümü için geri ödeme yapılmaya başlandı.
 
    İlk başta birçok sorun yüzünden satıştan çekilen oyun, birkaç ay boyunca düzeltmeler almış, geçtiğimiz günlerde de yeniden satışa konulmuştu. Rocksteady'nin yamaları oyunu tam anlamıyla düzeltemeyince Warner Bros. oyun için geri ödeme sunmaya başladı. Belirtilenlere göre 2015'in sonuna kadar oyunu kaç saat oynamış olursanız olun hem Batman: Arkham Knight'tan, hem de Season Pass'tan geri ödeme yoluyla paranızı geri alabileceksiniz.
 
    Oyunu geri ödeme yapmayacak oyuncular için de Warner Bros. çok yakında neleri düzeltip, neleri düzeltemeyecekleriyle ilgili bir yazı paylaşacak. Yani anlayacağınız Arkham Knight'ın PC sürümü öyle düzensiz bir şekilde geliştirilmiş ki, oyunda düzeltilemeyecek şeyler de bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman: Arkham Knight Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Haziran 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 54 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler