Warner Bros'tan Batman: AC Açıklaması

26.11.2011 19:41 Levent Polater

 
    Warner Bros. Batman: Arkham City'nin DirectX 11 sorunlarıyla ilgili bir açıklama yaptı. PC sürümü ertelenerek çıkmasına rağmen ağır bir DirectX 11 sorunu ile karşı karşıya kalan Batman: Arkham City için yeni yama çıkana dek şimdilik DirectX11 yerine DirectX9 kullanılması öneriliyor.
 
    Warner Bros, sorun ile ilgili oyunseverlerden özür dilerken şu açıklamayı da beraberinde getirdi:

     “Batman: Arkham City'nin PC sürümüyle ilgili oyunculardan çeşitli performans sorunlarına ilişkin raporlar alıyoruz. Sorunu araştırdıktan sonra, oyunun DirectX 11 ile çalışması performans sorunlarını beraberinde getiriyor. Bu sorunu çözmek adına bir güncelleme üzerinde çalışıyoruz ve yakın gelecekte çıkaracağız."
 
    Warner Bros da şimdilik DirectX 11 yerine DirectX 9'un kullanılmasını rica etti: "Oynanış deneyiminizin rahatsız edildiği için çok özür diliyoruz ve biz bu sorunu çözmek için gayret gösterirken sabırlı davrandığınız için teşekkür ederiz."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PS VR2 için Sushi Ben, 28 Mayıs'ta Çıkış Yapıyor 3 Saat önce Bulmaca Oyunu PuzzMiX, 24 Mayıs'ta Xbox Series'e ve Xbox One'a Geliyor 3 Saat önce Sevilen Warhammer Oyunu Steam'de Kalıcı Olarak Ücretsiz Oldu! 3 Saat önce Şehir Kurma Oyunu Rota’s Nautical Chronicles of Trade PC için Duyuruldu 4 Saat önce Stellar Blade İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Boss Modu Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler