Warren Spector, Wolfenstein Nedeniyle Özür Diledi

Warren Spector çok sayıda önemli oyuna da imza atmış bir isim
09.05.2013 09:18 Alkan Adakaner


     Bethesda ve Machine Games tarafından açıklanan Wolfenstein: The New Order hakkında sert açıklamalar yapan Warren Spector kısa bir süre sonra ise özür diledi. İşte Warren Spector'ın özür açıklamaları:
 
     "Oyun geliştiren herkese tamamen saygım var. Bunun ne kadar zor bir iş olduğunu biliyorum. Bu oyun hakkında yargılama yapacak kadar henüz bilgi sahibi olmadığımızı söyleyen herkese hak veriyorum. Bunu bir hata olarak görün. Umarım kendimi affettirmek için size bir kahve ısmarlayabilirim."
 
    Warren Spector özür dilemesinin yanı sıra hala çok sayıda shooter oyununun piyasaya çıktığı yönündeki görüşlerinin ise arkasında duruyor. Yaratıcılığın eski nesillere göre gitgide zayıfladığını Resident Evil gibi korku oyunlarının bile shooter'a döndüğünü düşünürsek Spector'a hak vermemek elde değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wolfenstein: The New Order Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Machine Games Dağıtıcısı: Bethesda Tür: FPS Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler