Wasteland 3 Duyuruldu

29.09.2016 03:00 Gazali Çetinkaya

 
   inXile Entertainment bugün takım tabanlı kıyamet sonrası rol yapma oyunu Wasteland 3'ü resmi olarak duyurdu ve oyun PC, Mac, Linux, PS4 ve Xbox One için gelecek. inXile Entertainment, 5 Ekim tarihinde Fig aracılığıyla bağış toplayacak ve amaçlanan miktar ise $2.75 milyon.
 
   Yapılan ilk açıklamalara göre de Wasteland 3, Kolorado'nun donmuş vahşi topraklarında geçecek. Torment: Tides of Numenera yazarının yer aldığı oyunda detaylı diyalog ağacı bulunacak ve belirtilene göre oyun derin bir hikayeye sahip olacak. 
 
   Bunun dışında önemli bir ozellik olarak Wasteland 3, co-op modu da barındıracak ve oyunda araçlar bulunacak, aksiyon seviyesi de epey yüksek olacak.
 
   Paylaşılan ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz. 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wasteland 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: inXile Entertainment Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 4 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 4 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 5 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 5 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler