Watch Dogs ve Rainbow Six, Wii U için Listelendi

Watch Dogs büyük bir heyecanla bekleniyor
13.02.2013 22:47 Alkan Adakaner


      Ubisoft'un Nintendo'nun konsollarına ne kadar büyük destek verdiğine her zaman şahit oluyoruz. Zaten Wii U'nun çıkış oyunları arasında oldukça önemli Ubisoft oyunları bulunuyordu. Peki ya sırada ne var?
 
     Ünlü perakendecilerden EB Games'in Wii U için çıkacak oyunlar listesinde Ubisoft'un Watch Dogs adlı merakla beklenen oyununun yanı sıra Rainbow Six Patriots da bulunuyor.  Bu iki oyun da birbirinden önemli diyebiliriz.
 
     Perakendecilerde bazı oyunların adı erkenden sızabiliyor, buna daha önce defalarca şahit olduk. Özellikle Watch Dogs gibi yapımlar oyun sıkıntısı yaşanan Wii U'ya ilaç gibi gelecektir. Yarınki Nintendo konferansında bir duyuru gelebilir mi? Aşağıda EB Games'in Wii U oyunları listesini görebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 20 Dk önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 1 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler