Wave Race 64, Nintendo Switch Online Hizmetine Geliyor

16.08.2022 15:19 Mehmet Tandoğan

 
 
Nintendo, Wave Race 64'ü Nintendo 64 - Nintendo Switch Online abonelik hizmetine 19 Ağustos'ta ekleyeceğini duyurdu. Nintendo Switch Online, Switch konsollarına özel olarak sunulan abonelik hizmeti.
 
Wave Race 64 ilk olarak 27 Eylül 1996'da Japonya'da, 4 Kasım 1996'da Kuzey Amerika'da ve 29 Nisan 1997'de Avrupa'da Nintendo 64 için piyasaya sürüldü. 
 
Wave Race 64 ilk olarak 1996'da Nintendo 64 sisteminin piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra yayınlanan hızlı ve akıcı bir yarış oyunu. Her biri kendi yeteneklerine ve tarzına sahip dört deniz yarışçısından birini seçin ve Şampiyona Modunda zaferi yakalamaya çalışın. Time Trials'da pistlerde dolaşın, Dublör Modunda hileler yapın veya 2P VS Modunda bir arkadaşınıza meydan okuyun. 
 
Wave Race 64, doğal mekanlarda geçen dokuz zorlu parkuru içerir. Sunset Bay'in altın kıyılarında yunuslarla uçun, Twilight City'nin parlak ışıkları ve yüksek binaları altında gezinin, Sunny Beach'te çarpan dalgaları hissedin ya da Glacier Coast'un soğuk sularında rahatlayın. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler