White Knight Chronicles Üçleme Olmayacak

14.05.2010 11:00 Alkan Adakaner


 
     Playstation 3'e özel olarak hazırlanan ilk White Knight Chronicles oyunu satış bazında beklenilen ilgiyi görememiş ve Batı'da da oldukça düşük inceleme notları almıştı.
 
    Temmuz ayında piyasaya çıkacak White Knight Chronicles 2 tıpkı serinin ilk oyunu gibi Playstation 3'e özel olarak hazırlanıyor. Bir süredir ise 3. oyununun yapım aşamasında olduğu söylentisi vardı, fakat bu söylenti bizzat Kusuda Yoshiaki tarafından yalanlandı.
 
    Yoshiaki, White Knight Chronicles hayranlarının 3. oyunu beklememesini, çünkü hikayenin 2. oyunda bittiğini söyledi. Bu resmi açıklamayla birlikte söylentilerin yanlış olduğu da ortaya çıktı.
 
    Yine de oyun dünyasında herşeyin mümkün olduğunu ve söylenen bir çok sözün daha sonra yutulduğunu bir çok kez gördük.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
White Knight Chronicles 2 Platformlar: PS3 Geliştirici: Level - 5 Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 1 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 5 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 6 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler