With Fire & Sword Steam'da Satış Rekorları Kıracak

Sabredin, oyun yarın piyasaya çıkıyor.
02.05.2011 11:15 Feyyaz Ustaer


     Mount&Blade: With Fire & Sword, henüz piyasaya çıkmamış olmasına karşın, geçtiğimiz hafta sadece ön satışlarıyla Cysis 2'den daha çok sattı.
 
     Bu hafta Steam'den en çok satın alınan oyunlar listesine baktığımızda çarpıcı bir sonuç ile karşılaşıyoruz. Henüz piyasaya çıkmamış olmasına karşın sadece ön satışlarıyla Crysis 2'den daha çok satış sayısı yakalayan Mount&Blade: With Fire and Sword ne kadar sabırsızlıkla beklendiğini gözler önüne koyuyor.

     Geçtiğimiz günlerde Mount&Blade'in tüm oyunlarını kapsayan pakete büyük bir indirim gelmişti. O paketin de beklenmedik bir şekilde en çok satan üçüncü oyun olması gerçekten şaşırtıcı. Listenin birinci sırasında ise tabii Portal 2 var. İşte liste:

1.Portal 2
2.Portal Bundle
3.Mount & Blade Complete
4.Darkspore
5.Mount & Blade With Fie & Sword
6.ARMA II
7.ARMA II: Combined Operations
8.Total War: SHOGUN 2
9.Crysis 2
10.Brink
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mount&Blade: With Fire and Sword Platformlar: PC Geliştirici: TaleWorlds Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler