WoW: Mists of Pandaria Çıkış Tarihi Açıklandı

25.07.2012 16:38 Talha Aynacı

 
   World of Warcraft'ın dördüncü genişleme paketi olan Mists of Pandaria için çıkış tarihi bizzat yapımcı Blizzard'dan geldi. Buna göre oyun 25 eylül salı günü çıkışını gerçekleştirecek.
 
   Genişkeme paketi PC (Windows 7, Vista, XP) ve Mac için 29.99 pound fiyatıyla Blizzard'ın online mağazasından veya perakendecilerden alınabilinecek. Koleksiyon paketinin fiyatı ise 59.99 pound olarak belirtlilmiş.
 
   Koleksiyoncu paketinde oyunun yapım aşamasında perde arkası görüntüleri içeren bir DVD  ve Blu-ray, 20 şarkının yer aldığı müzik albümü, 208 sayfalık sanatsal çizim kitabı ve Chen Stormshout temalı  mouse pad'i içerecek.
 
   Mists of Pandaria'nın bir diğer özelliği de  Latin Amerika İspanyolcası, Brezilya Portekizcesi, Fransızca, Almanca, Avrupa İspanyolcası, Rusça, Korece, İtalyanca ve geleneksel Çince dillerini destekleyecek olması.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft: Mists of Pandaria Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 25 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler