WoW'a "Yalnızca Bir Oyun" Dediği İçin Bıçaklandı

13.07.2012 12:00 Erkut Köse


   Gün geçmiyor ki oyun dünyasında ağzımızı açık bırakan yeni bir olay daha gelişmesin. Bu seferki yaşanan olay ise oyunlara duyulan hayranlığın geldiği noktayı acı bir şekilde bizlere anlatıyor.
 
    Yaşanan bu olayın ana kahramanı olan Jordan Osborne, komşusunun bağırıp çağırdığını duyunca ne olduğunu anlamak amacıyla yanına gitti. Komşusu Justin Williams, World of Warcraft'ta yaşanan bir olaydan dolayı üzgün ve sinirliydi. Yatıştırmak amacıyla bir konuşma yapan Osborne, "Bu kadar büyütmene gerek yok, bu yalnızca bir oyun." dedi.
 
    Bu sözler üzerine deliye dönen Justin Williams, "Bu sadece bir oyun değil, bu benim hayatım." diyerek ve Osborne'ın boğazına sarılarak yumruklar atmaya başladı. Daha sonra bununla da yetinmeyerek son olarak göğsüne bir bıçak sapladı.
 
    Olayın ardından Justin Williams, silahla adam yaralamaktan suçlu bulundu. Jordan Osborne ise büyük ihtimal ömür boyu taşıyacağı bir yara ile yaşamına devam ediyor.
 
    Sonuç olarak baktığımızda, ortada hiçbir neden yokken çıkan tartışma sebebiyle iki kişinin de hayatı olumsuz yönde etkilendi. Oyuncunun oyun ile ilgili "oyun benim hayatım" demesi de olayın düşündürücü tarafı. Oyunları ne kadar sevsek de, onları bu derece hayatımıza sokmak sorunlara davetiye çıkarıyor. Umarız böyle olaylar bir daha yaşanmaz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft: Mists of Pandaria Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 25 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler