Wolfenstein: The New Order'ın Sistem Gereksinimleri Açıklandı

01.05.2014 17:59 Samet Konuksal


    Bu ayın önemli çıkış oyunlarından Wolfenstein: The New Order'ı PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One için göreceğiz. Bizleri farklı bir atmosfere götürecek olan yapım adına Bethesda, resmi blog sayfası üzerinden yeni bilgiler paylaştı. 
 
    Yayınlanan yazıda Wolfenstein: The New Order'ın sistem gereksinimleri tek başlık altında açıklandı. Açıkçası yayınlanan yazı kısıtlı bilgilere sahip. Örneğin bu listenin önerilen mi yoksa minimum gereksinimlere mi ait olduğu belirtilmemiş. Ya da tam olarak ne tür bir işlemciye ihtiyaç olduğu listede yer almamış. Önerilen gereksinimler gibi duran listeye aşağıdan bakabilirsiniz.
 
64-bit Windows 7 / Windows 8
Intel Core i7 veya dengi AMD işlemci
4 GB RAM
50 GB'lık boş HDD alanı
GeForce GTX 460 / ATI Radeon HD 6850
Aktivasyon için Steam üyeliği
 
     Bunun haricinde firma, oyunun konsol sürümleri için minimum 8 GB'lık kurulumun şart olduğunu açıkladı. Wolfenstein: The New Order'ın yeni nesil sürümlerinin toplamda 47 GB, X360/PS3 sürümlerinin 17 GB'lık boyutunun olduğu belirtildi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wolfenstein: The New Order Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Machine Games Dağıtıcısı: Bethesda Tür: FPS Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler