Wonder Woman 1984'ün Dijital Olarak Yayınlanmasının Bahsi Bile Geçmemiş

09.10.2020 13:29 Özgür Eroğlu

 
 
Bu yılın DC tarafında en çok beklenen filmi olan ve salgın sebebiyle sürekli ertelenen Wonder Woman'ın devam filmi Wonder Woman 1984 kesinlikle dijital olarak yayınlanmayacak.

Normalde haziran ayında vizyona girmesi beklenen Wonder Woman 1984, salgın sebebiyle 2 Ekim 2020'ye ertelenmişti. Geçtiğimiz hafta da ne yazık ki bir kez daha ertelendi ve filmin yeni vizyon tarihi 25 Aralık 2020 olmuştu.

Bugün yapılan açıklama ile şunu öğreniyoruz. Filmin dijital olarak yayınlanması ihtimal dahilinde değil, yani gişeler normale dönene kadar film ertelenmeye devam edecek. 
 
Filmin yönetmenliğini Patty Jenkins üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda Gal Gadot, Chris Pine, Pedro Pascal, Connie Nielsen, Robin Wright ve Kristen Wiig gibi isimler bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC'nin Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: DC Dağıtıcısı: DC Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler