Wonder Woman 1984'ün Yeni Fragmanı Bu Ay İçinde Yayınlanacak

03.08.2020 11:36 Özgür Eroğlu

 
DC'nin en önemli karakterlerinden biri olan Wonder Woman karakterinin ikinci filmi Wonder Woman 1984'ün yeni fragmanı bu ay içinde yayınlanacak.
 
Normalde 2 ay önce vizyona girmesi gereken film ne yazık ki salgın sebebiyle bir türlü vizyona giremedi. En azından bu ay içerisinde yeni bir fragman yayınlanacak. Salgın sebebiyle bildiğiniz gibi bazı sinemalarda eski filmler gösterime sokuluyor. 12 - 21 Ağustos tarihleri arasında da Inception Amerika'da yeniden vizyona girecek. Bu tarihler arasında da filmin fragmanının gösterim öncesinde yayınlanması bekleniyor.
 
Wonder Woman 1984 eğer tekrar bir ertelenme yaşamazsa 2 Ekim 2020'de vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini Patty Jenkins üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda Gal Gadot, Chris Pine, Pedro Pascal, Connie Nielsen, Robin Wright ve Kristen Wiig gibi isimler bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC'nin Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: DC Dağıtıcısı: DC Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 1 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 1 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 2 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 3 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler