World Of Warcraft'ın Tahtı Elinden Alındı

Gittikçe Güçlenen Free To Play Sistemi, Artık Dev Firmalara Bile Zor Anlar Yaşatabiliyor.
21.11.2011 15:24 Beril Sergün

     
     7 yıl boyunca dünyanın en aktif oyuncu kitlesine sahip olma onurunu elinde bulunduran World Of Warcraft bu ünvanını geçtiğimiz günlerde League Of Legends'e kaptırdı.
 
     Yapılan hesaplara göre şu an 11 milyon oyuncusuyla League Of Legends, 10 milyon aktif oyuncuya sahip World Of Warcraft'ı geçmeyi başardı.
 
     Free To Play bir oyun olarak apayrı bir dünyaya hükmetmesine karşılık League Of Legends'ın böyle bir başarı yakalaması ve geçtiğimiz aylarda yaşanan Orjinalden Free To Play'e dönüş çılgınlığı yüzünden büyük sayıda oyuncu kaybeden Blizzard'ın, World Of Warcraft'ın ilerideki ödeme planlarında değişiklik yaratacağı kuşkusuz. Kimbilir, belki de önümüzdeki günlerde World Of Warcraft'ı da Free To Play kervanına katılmış bir halde görebiliriz?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft: Mists of Pandaria Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 25 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 3 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 3 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 4 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 5 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler