World War Z Oynanış Fragmanı

05.04.2019 16:04 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Focus Home Interactive ve geliştirici Saber Interactive World War Z için oyunun genel özelliklerinin tanıtıldığı yeni bir oynanış fragmanı yayınlandı.
 
World War Z PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için 16 Nisan'da çıkacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

World War Z akın akın, vahşice saldıran zombi güruhlarına karşı, soluk soluğa oynanan, dört oyunculu co-op üçüncü şahıs nişancı oyunu.
 
Paramount Pictures yapımı filmden esinlenerek yapılan bu oyunda, hızlı silah çatışmalarının yanı sıra bu dünyaya ait hikâyeler de göreceksin. Swarm Engine, silahlı çatışma sırasında durmadan zombi üretiyor. İleri grafik teknolojisiyse dehşet dolu bir aksiyon tecrübesi sunuyor.
 
Co-op tabanlı hikâye modlarında, hayatta kalmaya çalışan toplulukların yaşadıklarına tanıklık et. Hayatta kalmak için diğer oyuncularla kapış. Kendini geliştir. Güçlü silah yükseltmelerini ve 16. seviye karakter sınıflarını açıp zorlu mücadelelere atıl.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World War Z Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Saber Interactive Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 27 Dk önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 1 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 1 Saat önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler