XCom, 2011'e Sarkacak

10.06.2010 11:27 Ersin Kılıç


 
     Bioshock 2'nin yaratıcılarının elinden yepyeni bir görünüm ve oynanış ile yeniden doğacak olan XCom'un 2011 yılına sarkacağı açıklandı.
 
     2K Games, daha çok strateji öğeleri barındıran eski oyunlarına nazaran büyük bir değişim geçirerek karşımıza FPS ve RPG elementlerini birleştirerek gelecek olan XCom'un önümüzdeki yıl içerisinde çıkabileceğini belirtti.
 
     Dün açıklanan 2K Games'in E3 listesinde de olan oyun hakkında sadece bir kaç ekran görüntüsü yayınlanmıştı. Oyunun ilk bilgi ve daha fazla görseli ile önümüzdeki hafta karşılaşacağız.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Bureau: XCOM Declassified Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Marin Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 20 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 2 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 2 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler