X-Men: Destiny'den Gamescom Görüntüleri

Aimi Yoshida 15 yaşında bir Japon mutant ve San Francisco'da kaçak olarak bulunuyor
21.08.2011 09:25 Alkan Adakaner


     Legacy of Kain: Blood Omen Too Human, Eternal Darkness ve Metal Gear Solid: Twin Snakes gibi oyunları geliştiren Silicon Knights 30 Eylül'de X-Men evrenine Destiny ile adım atıyor. Oldukça farklı bir X-men deneyimi olacağını düşündüğümüz bu oyuna ait yeni görseller yayınlandı.
 
    Aimi Yoshida, Grant Alexander ve Adrian Luca adlı karakterleri yönetebileceğimiz oyunumuz San Francisco'da geçiyor. Professor X'e saygı mitinginde meydana gelen olaylar sonrasında bu üç karakterden birisini seçip büyük savaşa başlayacağız.
 
     Oyunda bulunacağı açıklanan karakterler ise şöyle: Caliban, Colossus, Cyclops, Emma Frost, Forge, Gambit, Iceman, Juggernaut, Magneto, Mystique, Nightcrawler, Northstar, Pixie, Pyro, Quicksilver, Surge,Toad ve tabi ki Wolverine.

     Aşağıda oyunun Gamescom görüntülerini bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
X-Men: Destiny Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Silicon Knights Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 3 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 4 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 5 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 6 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler