X-Men: Destiny'nin Comic-con Videosu Yayınlandı

Kahramanınızı seçin
21.07.2011 21:09 Alkan Adakaner

 
       Silicon Knights tarafından geliştirilen X-Men: Destiny'nin Comic-con videosu yayınlandı. Sanırım kaliteli bir X-men oyunu bizi bekliyor.
 
     X-Men: Destiny'de Professor X'in ölümüyle birlikte San Francisco insanlar ve insan olmayanlar arasında ikiye bölünüyor. Proffesor X'e hürmet için düzenlenen mitingte çıkan karışıklık sonrası ise üç ana karakterden birisini seçerek oyuna başlıyoruz.
 
    Cyclops, Quicksilver, Surge, Magneto, Nightcrawler, Wolverine ve Gambit gibi karakterlerin de bulunacağı oyunda X genlerinin artık daha önemli bir rol oynayacak. Takım halinde hareket etme imkanı da sunacak oyunumuzun aksiyon dozu hayli yüksek olacak.
 
     Aşağıda X-men: Destiny'nin yeni videosunu izleyebilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
X-Men: Destiny Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Silicon Knights Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 2 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler