X-Men: Destiny'nin GamesCom 2011 Videosu

Magneto'suz bir X-Men düşünülemez.
18.08.2011 01:43 Ersin Kılıç


     Too Human ile büyük bir hayal kırıklığı yaratan Slicon Knight'ın yeni projesi X-Men: Destiny için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.
 
     Oyunun bu yeni videosunda oyunda seçebileceğimiz üç karaktere biraz daha yakından bakıyoruz. Videoda ayrıca sahip olduğumuz bazı güçlere de yer verildiği gibi "Bildiğiniz yaşantınız asla aynı olmayacak" sloganı da dikkat çekiyor. Oyunun hikaye ve dövüş sisteminden detaylar barındıran bu videoda ayrıca X-Men dünyasının eskimeyen yüzlerini de görebiliyoruz.
 
     Professor X'in ölümünden sonra çok daha tehlikeli bir hale gelen insanlar ve mutantlar arasındaki mücadeleyi konu edinecek olan oyunun bu yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
X-Men: Destiny Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Silicon Knights Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler