"Xbox Etkinliği" Sitesi Tescillendi!

22.02.2013 23:53 Talha Aynacı

 
   Dün U.S. Techs tarafından XboxEvent.com isimli internet sitesi tescillendi. Bu şirket çeşitli etkinlikleri düzenlemekle tanınıyor. Hatta NeoGAF forumlarında yer alan bilgilere göre aynı isimli şirket daha önce de Xbox bağlantılı alan adlarının arkasında yer almış.
 
   XboxEvent.com  isimli web sitesinde şu an için herhangi bir resmi hareketlilik yok. Ancak Sony'nin başarılı PlayStation 4 sunumu sonrasında gelen dedikodulara göre Microsoft'un Nisan ayında yeni nesil Xbox için bir etkinlik gerçekleştirileceği söyleniyor. Dedikodu deyip geçmeyin, PlayStation 4'ün pek çok özelliğinin dedikodularla birebir örtüştüğünü hepimiz gördük.
 
   Yeni nesil Xbox'ın da ortaya çıkmasıyla oluşacak rekabet ortamı kesinlikle oyunculara yarayacak. Unutmayın, rekabet kaliteyi getirir; kavgayı değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler