Xbox Series X Planlandığı Gibi Bu Yılın Sonlarında Çıkacak Fakat Oyunlar Ertelenebilir

01.05.2020 16:28 Gazali Çetinkaya

 
Xbox patronu Phil Spencer, CNBC ile gerçekleştirdiği röportajda corona virüsünün konsol ve oyun tarafına olan etkisinden bahsetti.
 
Phil Spencer tarafından belirtilene göre "ekipler konsolun planlanan tarihte piyasaya sunulması için harika iş çıkarıyor ve genel olarak şu anda olmayı düşündüğümüz yerdeyiz."
 
"Dürüst olmak gerekirse en büyük bilinmez muhtemelen oyun üretimi. Oyun üretimi yüzlerce insanın bir araya gelmesi, içeriklerin oluşturulması ve yaratıcılıkla çalışılan büyük ölçekli bir işlem."
 
"Oyun üretimi tarafında hala iyi hissediyorum fakat geliştirici ekiplerin güvenliğinin ve emniyetinin en önemli şey olduğundan ve hazır olmamasına rağmen işleri gereğinden fazla zorlamadığımızdan emin olmalıyım."
 
Röportajın tamamını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Series X Platformlar: Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 9 Dk önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 2 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 3 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 3 Saat önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler