YS Net, Shenmue III için Bağış Toplamaya PayPal Üzerinden Devam Edecek

17.09.2015 23:35 Ömür Gencer


      Duyurusuyla büyük yankı uyandıran Shenmue III, Kickstarter üzerinden rekor bir bağış toplamıştı. 2 milyon dolar toplamak için yola çıkan ekip toplamda 6,333,296 dolar bağış alarak Kickstarter'ın en çok bağış toplayan oyunu unvanını aldı. Geliştirici ekip Ys Net, bağış kampanyasına Paypal üzerinden devam edeceklerini açıkladı.
 
      Geliştirici ekip oyunun Kickstarter sayfası üzerinden şu açıklamayı yaptı: "Desteğiniz sayesinde Shenmue III,  69,320 kişinin Shenmue serisini tekrar hayata getirmek için destek olmasıyla Kickstarter'da en çok bağış toplayan oyun oldu. Ne yazık ki bizlere Kickstarter üzerinden bağış yapamadığını veya bitiş tarihine yetişemediğini söyleyen ve bunun sonucunda Shenmue III'e yardım etmede başka bir fırsat için PayPal sayfası isteyen pek çok oyuncu var. İşte karşınızda!"
 
       Slecker Backer adlı ek süre 31 Aralık'a kadar devam edecek. Buradan yapılan bağışlar Kickstarter üzerinden yapılan bağışlara eklenecek ve oyun için vadedilen ek içeriklerin açılmasında rol oynayacak. Eğer Kickstarter'a yetişemeyen oyunculardansanız Shenmue III'ün yeni bağış sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 
 
       Shenmue III'ün PC ve PlayStation 4 için geliştirildiğini ve oyun için verilen çıkış aralığının 2017'nin sonu olduğunu hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shenmue 3 Platformlar: PC PS4 Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler