Yager, Büyük Bir Oyun Üzerinde Çalışıyor

14.08.2012 01:56 Tunahan Başol


     Spec Ops: The Line'ın geliştiricisi Yager Interactive'in baş tasarımcısı Jorg Friedrich, Joystiq'le yaptığı bir röportajda, Yager'in büyük bir oyun üzerinde çalıştığını onayladı. Ne yazık ki, oyunla ilgili bundan başka hiçbir bilgi veya ipucu verilmedi.
 
     Geliştirilmekte olan bu oyunun, Yager'in piyasaya çıkardığı en yeni oyun olan Spec Ops: The Line gibi 2K Games tarafından mı dağıtılacağı sorusu ise havada kaldı.
 
     Friedrich ayrıca Spec Ops: The Line satışları hakkında konuştu ve satışlar için, "Dürüst olmak gerekirse, harika görünmüyor" sözleri sarfetti.
 
     Take-Two'nun da pek hoşuna gitmeyen Spec Ops: The Line'ın satış rakamları, bakalım Yager ile tekrar işbirliği yapmaları için yeterli olmuş mu? Bu sorunun cevabına ancak oyun duyurulduğunda ulaşabileceğiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spec Ops : The Line Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Yager Dağıtıcısı: 2K Games Tür: TPS Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 4 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 5 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 6 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 6 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler