Yapımcı Far Cry 4'ün Platformlar Arası Görsel Farkları Hakkında Konuştu

15.06.2014 13:12 Ömür Gencer


     Far Cry 4 hem bu nesil hem de geçtiğimiz nesil için duyurulunca pek çok oyuncunun aklında oyunun platformlar arası sunacağı grafik farkının ne düzeyde olacağı bulunuyor. Oyunun yapımcısı Alex Hutchinson, yaptığı bir konuşmada bu konuya değindi.
 
     Hutchinson, oynanış elementlerinin tüm platformlarda aynı olacağını fakat görsel kalitenin yeni nesilde çok daha gelişmiş olacağını paylaştı. Ayrıca Hutchinson, oyunun ana platform olarak PC için geliştirildiğini yani diğer Ubisoft oyunları gibi konsollardan PC'ye port edilmeyeceğini açıkladı.
 
     Yapımcı "Gördüğünüz her şey; hayvanların üzerindeki tüyler, yerdeki çimler, ağaçlardaki yapraklar... Bunların hepsi yeni nesilde çok daha gelişmiş olacak." diyerek oyunun yeni nesilde sunacağı grafik kalitesine dikkat çekti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 22 Mayıs Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 22 Mayıs Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 22 Mayıs Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 22 Mayıs V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 22 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler