Yarım Kalmış Batman Oyunundan Konsept Görüntüleri

14.01.2012 12:05 Talha Aynacı

     Grafik tasarımcısı Julie Farrel, kişisel web sayfasında yarıda kalmış steampunk havasında bir Batman oyununa ait konsept çalışmalarını yayınladı. Farrel'in ifadesine göre bu çalışmalar ünlü oyun dağıtımcı - yapımcısı THQ'ya verilen "Gotham by Gaslight" konsept çalışmalarının son haliymiş. Farrel oyun hakkındaki düşüncelerini şöyle açıklamış:
 
"Bu oyun, üzerinde gerçekten çalışmak istediğim bir projeydi. Kesinlikle bu görüntüler sadece bir aşama. Steampunk havasını çok sevdiğim ve eşsiz bulduğum için bu oyun üzerine menüler oluşturmak benim için keyifliydi. Oluşturduğum Batman logosunda farklı metal parçaları ve saat mekaniklerini kullandım."
 
 
 
 
 
 
 
     Tasarımcının resmi sitesinde buna benzer pek çok çalışma varmış ancak Day 1 Studios ve Warner Bros.'un isteği üzerine kaldırmış. .Bu tasarımların iptal edilmiş değil, henüz tamamlanmamış bir Batman oyunundan olduğunu hatırlatalım. Steampunk tarzı Batman evreni için kesinlikle başarılı, alternatif bir bakış açısı olabilirdi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler