Yarışma: Zelda Tişört, Şapka ve 3DS Kabı

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 17 Haziran'da Raflarda.
15.06.2011 13:51 Erdinç İyikul

 
  Bu hafta Nintendo 3DS kullanıcıları için çok özel. Çünkü Nintendo 3DS'in merakla beklenen remake yapımı The Legend of Zelda: Ocarina of Time raflardaki yerini alıyor. Çıktığı dönemim en hit oyunlarından biri olan ve birçok incelemeden, 10 üzerinden 10 almayı başaran bu efsanevi oyunu, hem 3D olarak hem de Nintendo 3DS'in kendine has kontrol avantajlarıyla yeniden oynama şansını yakalıyoruz.
 
 
  İşte bu güzel haftaya özgü, sürpriz hediyeler de bolumsonucanavari.com'dan takipçilerine geliyor. The Legend of Zelda: Ocarina of Time'ın tişörtü, şapkası ve 3DS kabından oluşan bu güzel seti kazanmak için yapmanız gereken tek şey, aşağıdaki soruların cevaplarını yarisma@bolumsonucanavari.com mail adresine, başlık "The Legend of Zelda: Ocarina of Time" olacak şekilde göndermek.
 
Şimdiden yarışmaya katılan herkese bol şans diliyor ve sorulara geçiyorum.
 
 1- The Legend of Zelda: Ocarina of Time ilk olarak hangi platform için çıkmıştı ?
 
 2- The Legend of Zelda serisi, bu sene oyun dünyasındaki kaçıncı yılını kutluyor ?
 
Not: Doğru cevapları gönderenler arasında yapılacak çekiliş sonucu, 4 şanslı takipçimiz ürünleri kazanacaktır. Sonuçlar her zaman olduğu gene bolumsonucanavari.com üzerinden sizlerle paylaşılacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 17 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler