Yeni AC: Brotherhood DLC'si İçin Tanıtım Videosu

Da Vinci Disappearance'ın oyuna eklediği yeni içerikler yukarıdaki görüntüden anlaşılabiliyor.
03.03.2011 16:28 Levent Polater

 
    Ubisoft, yakında çıkacak olan yeni Assassin's Creed: Brotherhood DLC'si 'The Da Vinci Disappearance' için yeni ve keyifli bir video yayınladı.
 
   Oyunun içine eklenen multiplayer özelliklerine değinen yeni videoda yeni karakterler gösterilirken, yeni 'Assassinate' ve 'Escort' görevleri tanıtılıyor. Xbox 360 ve PS3 için gelecek hafta çıkarılması planlanan içerik 800 MS puanına (£6.85) satılacak ve hem tek kişilik hem de çok kişilik içerikleri oyuna ekleyecek.
 
    Yeni multiplayer'da 1 yeni harita, 4 yeni karakter ve 2 yeni oyun modu bulunacağı açıklandı. Alhambra isimli yeni multiplayer haritasını oyuna ekleyecek olan 'The Da Vinci Disappearance' videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Brotherhood Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 19 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 3 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 4 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 4 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 4 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler