Yeni Aliens vs. Predator DLC'si Gelecek Ay Çıkacak

30.06.2010 19:48 Alkan Adakaner


 
     Vasatın üstünde bir oyun olan ve ortalama puanlar alarak iyi satış rakamlarına ulaşan Aliens vs. Predator'ın yeni indirilebilir içeriği yakında yayınlanacak.
 
     "Bughunt" adlı bu indirilebilir içerik 2 yeni multiplayer haritaya sahip olacak ve bu haritalar Deathmatch, Predator Hunt, Infestation, Species Deathmatch, Mixed Species Deathmatch ve Domination modları için kullanılabilecek.
 
      Ayrıca bu indirilebilir içerik ile Survival mode için 2 yeni harita da gelecek ve 4 kişi yaratık istilasına karşı direnmeye çalışacağız.
 
       7 Temmuz'da £4.79 karşılığında Playstation Store ve Steam'da satılacak olan bu DLC, 560 puan karşılığında da Xbox Live'dan indirilebilecek.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Aliens vs. Predator Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rebellion Dağıtıcısı: Sega Tür: FPS Çıkış Tarihi: 19 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 4 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 1 Saat önce Epic Games'ten Oyuncuları Endişelendiren Mail! 1 Saat önce Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 2 Saat önce Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler